Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 156SW vs Lancia Lybra SW

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Единствения недостатък на Либра комби е муцуната, на 156 вагон, малкия багажник и слабото окачване (за нашите идиотски условия де).
    Карам 156, карах на колега Либра комби, алфата е по-директна, по-близка до пътя, ланчата е по-мека, по-маневрена.
    Качвай се в 2 те коли... и която ти хареса повече, другото са празни приказки, тая кола си я купуваш да си я отглеждаш и караш ти.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Стига бе, Либрата си е много представителен автомобил с готино ретро излъчване. Единственото, което може да откаже човек да я купи е разликата в пътното поведение спрямо 156-цата.
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Thesiss и Либра еднакво грозни са по добре капа ако искаш комби по голямо иначе ако трябва обем никога не бих си зел италианско комби братчеда има СВ не спрямо други комбита мястото е много ограничено .....
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Всчики,които плюете Либрата,май никога не сте се качвали в Либра Емблема,интериора и е в пъти по готин от на която и да е 156-а .Да не говорим,че повечето Либри са с доста повече екстри от 156
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Всчики,които плюете Либрата,май никога не сте се качвали в Либра Емблема,интериора и е в пъти по готин от на която и да е 156-а .Да не говорим,че повечето Либри са с доста повече екстри от 156
            Всеки си има вкус мене не ми харесва капата повече ме радва и не се гледа интериора само на колата а дали мяза на кола ....
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
              Всеки си има вкус мене не ми харесва капата повече ме радва и не се гледа интериора само на колата а дали мяза на кола ....
              Е че 156 мнооо мяза,неам думи...............

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Емблема какво е, ниво на оборудване?
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Емблема какво е, ниво на оборудване?
                  Да. Ето го интериора:

Subaru Legacy 3.0R
                  Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                  sigpic

Comment

Един тъч-скрийн и да скрият тея копчета щеше да я направи лудница...
                    А иначе Либрата и за града е доста по-ОК....156-цата има радиус на завой като на камион с прицеп...
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Сравнено с това
                      Attached Files

Ramstein - Benzin

Comment

Понеже съм бил пред същата дилема...
                        Ще кажа според мен какви са минусите на Либрата:
                        - колкото и да има ретро излъчване и ала-бала, като я погледнеш отстрани, тая кола просто няма линия... Едното стъкло свършва някъде, другото почва от майната си...
                        - интериора е комфортен и красив, но седалките са пълната противоположност на нещо "спортно"... Всъщност единствените две комбита, които според мен наистина са "спортвагони" са 156 и 159...
                        - може и всичките да са"фиат" и т.н., ама Либрата за мен няма едно много основно нещо - змия и кръст в емблемата...

Comment

без да засягам или обиждам никого, изказвам личното си мнение - да правиш компромис с дизайна, удобството, возията, екстрите и духа на колата при нейната покупка в името на по-здрава, по-оборудвана и с по-евтина поддръжка, си е като брак по сметка!
                          но, всеки има право да няма вкус!
                          все пак караме коли 2-ра употреба на по ?? години и здравината и поддръжката са въпрос на късмет!
                          аз лично влагам чувства към всяка кола, заради тръпката в душицата, гледайки я, возейки се, притежавайки я и т.н.

към колегата, най-лесният вариант за избор е да пробваш няколко коли и от двете марки и да се надяваш, че едната ще отпадне, а няма да ти задълбочи дилемата....за другото ти желая успех и късмет!!!
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
                          Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
                          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                            Thesiss и Либра еднакво грозни са по добре капа ако искаш комби по голямо иначе ако трябва обем никога не бих си зел италианско комби братчеда има СВ не спрямо други комбита мястото е много ограничено .....
                            Колега, вземи се научи да пишеш грамотно. Нищо лично. Не намесвай Тезиса в тази тема, защото май само си го виждал на снимка.

По темата: Либрата просто си е по-луксозният автомобил от двата. Зависи какво търси човека в една кола. Ако търси комфорт и екстри-Либрата. Ако търси спортното усещане-Алфата.
                            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                              Колега, вземи се научи да пишеш грамотно. Нищо лично. Не намесвай Тезиса в тази тема, защото май само си го виждал на снимка.

По темата: Либрата просто си е по-луксозният автомобил от двата. Зависи какво търси човека в една кола. Ако търси комфорт и екстри-Либрата. Ако търси спортното усещане-Алфата.
                              Абсолютно,па некой горе беше писал,че 156 е по-комфортна

Comment

Хората може да разбират по различен начин "комфорта"... На мен примерно като карам ми е по-комфортно като седалката ме е стегнала отвсякъде и в завой почти не усещам накланянето на колата, на друг може да му е по-комфортно да му е меко на г.з. и да си мисли, че седи у тях в креслото пред 50-инчовия телевизор докато кара...
                                Не мисля, че еднозначно може да кажеш коя от двете е по-комфортна да я караш...
                                Иначе да поседнеш да почиваш на седалката Либрата е по-комфортна...

Comment

Working...
                                X